U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk

 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: Restauratie schilderwerk (Houtrot expert Nelf Zusex en Repair-care)

- Renovatie schilderwerk

- Onderhoud schilderwerk

- Nieuwbouw schilderwerk

- Modern  schilderwerk

- Herstellen van brand/water en roetschade

- Vloercoatings in alle soorten en maten  

- Gevel coatings  

- Stuc, kalkverf en kalei gevel afwerking Stoopen en Meeus (zie wandafwerking).

Om een langere levensduur van uw schilderwerk te bevorderen en om de woning een optimale uitstraling te geven is het aan te raden om het schilderwerk jaarlijks geheel schoon te maken met spons en waterspuit. Om het schilderwerk weer te laten glimmen kan men een scheutje Sint Marc vloeibaar in de emmer met lauw water toevoegen. Spons eerst het schilderwerk grondig schoon. Zet daarna de waterspuit in een fijne sproei stand en spoel het schilderwerk af. Let op: een harde waterstraal kan het schilderwerk beschadigen. Maak het schilderwerk schoon in het voorjaar. U geniet dan de hele zomer van de frisse en glanzende kleuren.

De gevel van uw woonhuis of bedrijfspand voorzien van een coating? Goed idee! Een coating zorgt voor een perfecte afwerking van de gevel, die net gerenoveerd of weer opgefrist dient te worden. Het is natuurlijk tevens een perfecte bescherming tegen weer, wind en andere belasting. Het is zowaar geschikt voor ieder type gevel.

Ook geven wij 7 jaar garantie op de gevelcoating in samen werking met de leverancier, wij zijn zeer vereerd om als een van de weinige bedrijven gekozen te zijn om hier aan mee te doen .

 

De laatste 10 jaar hebben wij vloercoatings toegepast voor vloeren in allerlei ruimten, in showrooms, winkels, kantoren maar ook binnenshuis om badkamers of keukens extra glans te geven. Wij voorzien  tevens fabriekshallen en productiecentra van volledige naadloze en chemische weerbare coatings, hoogwaardige producten die hun kwaliteit al meerdere malen hebben bewezen. Elke afwerking wordt door ons geheel op maat aangebracht, samen kiezen we het juiste product met de juiste eigenschappen. De hoogwaardige coatings zijn inzetbaar voor zowel nieuwbouw- als renovatiedoeleinden.

 

 

De epoxy- en polyurethaan coatings zijn naadloos, oplosmiddelvrij, reukloos, slijtvast, goed chemicaliën-bestendig en zeer goed reinigbaar. Ze zijn over verschillende ondergronden toe te passen, zowel bestaande als nieuwe betonvloeren of steenachtige ondergronden. Zelfs voor houten ondergronden hebben we  coatings. Onze coatings kunnen indien noodzakelijk als anti-slipcoating worden uitgevoerd, of als antistatische coating die het mogelijk maakt dat statische elektriciteit snel wordt afgevoerd naar vaste punten in de ondergrond. De vloercoatings zijn in honderden kleuren en kleurstellingen te appliceren, geheel op basis van uw eigen wensen en voorkeuren.

 

Voor gevelcoatings en vloercoatings geld ook altijd een geheel vrijblijvende offerte 

 

Ook voor de DHZ leveren wij de coatings op maat met gratis advies!