Schildersbedrijf Hendriks werd gestart door Frans Hendriks in 1930 in Venray. Hij begon als “huis en decoratieschilder” samen met zijn vrouw Driena. Zij hadden de schilderswinkel aan huis waar niet alleen verf werd verkocht maar ook onder andere glas, behang, poetsmiddelen, dierenvoeders en hengelsportartikelen.

In de jaren ’60 kwamen zijn zonen in het bedrijf en werd het F.W. Hendriks & Zonen.

 

Na zijn overlijden in 1981 is schildersbedrijf F.W. Hendriks & Zonen gestopt met het verrichten van schilderswerkzaamheden en heeft zijn zoon Mart Hendriks Glashandel Noord-Limburg opgestart waar hij in 1993 door ziekte mee moest stopen .

 

In 2000 heb ik als derde generatie Schildersbedrijf Hendriks weer opgestart onder de naam Schildersbedrijf Romeo Hendriks. Inmiddels is ons bedrijf weer uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat ik samen met mijn vrouw Lia run. In 2007 zijn we verhuist naar het mooie dorpje Vierlingsbeek van waar uit we onze werkzaamheden uitvoeren. Ook zijn we gestart in 2010 met de verkoop van schildersmaterialen tegen zeer scherpe prijzen op bestelling thuis geleverd of af te halen of via onze webshop. Sinds 2011 zijn wij officieel het hoogst gecertificeerd in Houtrot herstel van Nelf Zusex en Repair-care. Vanaf 2018 gaat onze dochter Romy ons team versterken als schilder/interieurbouw en zullen onze werkzaamheden zich nog ruimer gaan richten op Totaal afwerking en Totaal onderhoud.